Unkarin kielikursseja Unkarissa 2009

Unkarissa on mahdollista opiskella unkarin kieltä ja kulttuuria kesäyliopistossa Budapestissä, Debrecenissä, Pécsissä ja Szegedissä ja Sopronissa. Joitain kursseja järjestetään myös muuhun aikaan vuodesta. Kurssit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Opiskelijat voivat hakea kurssille joko oman yliopiston kautta tai suoraan www.scholarship.hu/static/angol/ -sivuilla olevien ohjeiden mukaan (huom. Szegedin kesäyliopiston linkistä puuttuu lopusta ’hu’-merkintä). Sivuilla on tietoa eri apurahoista unkariksi, englanniksi, saksaksi sekä ranskaksi.

Lisätietoa:

Balassi-Instituutti, Budapest

www.summeruniversity.hu

Budapestin yliopisto ELTE

is.itk.hu/mbs/

Debrecenin kesäyliopisto
Kursseja Debrecenissä, Budapestissä ja Sopronissa
www.nyariegyetem.hu

Pécsin kesäyliopisto

www.isc.pte.hu

Szegedin kesäyliopisto

www.arts.u-szeged.hu/hungarianstudies