Kielikursseja Unkarissa 2015

Kaikille avoimia kielikursseja järjestetään Budapestissä, Debrecenissä, Pécsissä ja Szegedissä – ja myös naapurimaassa Romaniassa. Ympäri vuoden pidettäviä kielikursseja on tarjolla mm. Budapestissä ja Debrecenissä.

Balassi-instituutin kesäyliopisto, Budapest
Balassi-instituutin neljän viikon kesäkurssi järjestetään Budapestissä 27.7. – 21.8.2015.
http://balassiintezet.hu

Balassi-instituutin kielikursseja (ympäri vuoden)
Balassi-instituutti järjestää kielikursseja ympäri vuoden. Tarjolla on 10 ja 15 viikon kursseja kaikille taitotasoille. Lisätietoja tästä.

Debrecenin kesäyliopisto (kielikursseja ympäri vuoden)
Debrecenin kesäyliopisto järjestää kielikursseja pitkin vuotta, ja pituudet voivat vaihdella viikosta lukuvuodenmittaisiin. Kursseja on tarjolla sekä vasta-alkajille että edistyneille. Kesäyliopiston yhdistettyjä kieli- ja kulttuurikursseja järjestetään 19.7. – 15.8.2015 välisenä aikana, vaihtoehtoina on joko kahden viikon tai kuukauden kestävä kurssi. Samalla aikavälillä on myös tarjolla paljon englanninkielisiä teemakursseja mitä erilaisimmista aiheista.
http://www.nyariegyetem.hu/

Debrecenin kesäyliopiston Budapestin-yksikkö (kielikursseja ympäri vuoden)
Tarjolla on mm. kolmen viikon intensiivikursseja ympäri vuoden. Opetusta on kaikilla taitotasoilla. Kesäisin on mahdollisuus osallistua myös iltapäiväisin pidettäville kursseille.
http://www.nyariegyetem.hu/bp

ELTE-yliopiston kesäyliopisto, Budapest
ELTE-yliopisto järjestää unkarin kielen kesäopetusta jo 21. kerran. Aamun kielituntien jälkeen on tarjolla Unkarin kulttuurista, taiteesta ja historiasta kertoavia luentoja. Luvassa on myös retkiä ja kulttuuritapahtumiin osallistumista. Kesäyliopisto pidetään 20.7. – 15.8.2015 välisenä aikana ja hakuaikaa on 6. heinäkuuta asti.
http://www.elte.hu

Pécsin yliopisto (kielikursseja ympäri vuoden)
Unkaria voi opiskella yliopistossa ympäri vuoden, jopa kokonaisen syys- tai kevätlukukauden.
http://www.isc.pte.hu/

Pécsin kesäyliopisto tarjoaa kahden ja neljän viikon intensiivikursseja, joilla tutustutaan myös Pécsin kaupunkiin ja lähialueisiin. Kurssit alkavat 26. heinäkuuta ja loppuvat joko 9. tai 23. elokuuta. Hakemus tulee lähettää 1. heinäkuuta mennessä.

Szegedin kesäyliopisto
15. kesäkoulu järjestetään 26.7. – 22.8.2015. Kurssin voi käydä 2, 3 tai 4 viikon mittaisena. Kielituntien lisäksi on myös Unkarin yhteiskunnasta, historiasta ja kulttuurista kertovia luentoja sekä muuta ohjelmaa. Hakuaikaa kursseille on 1. heinäkuuta asti.
http://www2.arts.u-szeged.hu/

Kielikeskus Colloquian kesäkurssi, Oradea (Nagyvárad)
Unkaria voi opiskella myös naapurimaassa; Viikon mittaisella (6-11.7.2015) kurssilla perehdytään unkarin kielen lisäksi Romanian unkarilaiskulttuuriin. Hakemus 1.6. mennessä.
http://www.partium.ro/colloquia/

Tietoa kesäkursseista ja stipendeistä:
Unkarin stipendilautakunta