Kielikurssit Unkarissa 2016

Kaikille avoimia unkarin kielikursseja järjestetään Budapestissä, Debrecenissä, Pécsissä ja Szegedissä. Ympäri vuoden pidettäviä kursseja on tarjolla mm. Budapestissä ja Debrecenissä.

Balassi-instituutin kesäyliopisto, Budapest

Balassi-instituutin neljän viikon kesäkurssi (http://www.balassiintezet.hu/hu/palyazatok/tanulmanyi-osztondij/1573-balassi-nyari-egyetem-2016/) järjestetään Budapestissä 25.7. – 19.8.2016.
http://balassiintezet.hu

Balassi-instituutin kielikursseja (ympäri vuoden)

Balassi-instituutti järjestää kielikursseja ympäri vuoden. Tarjolla on 10 ja 15 viikon kursseja kaikille taitotasoille.
Lisätietoja tästä.

Debrecenin kesäyliopisto (kielikursseja ympäri vuoden)

Debrecenin kesäyliopisto järjestää kielikursseja pitkin vuotta, ja pituudet voivat vaihdella viikosta lukuvuodenmittaisiin. Kursseja on tarjolla sekä vasta-alkajille että edistyneille. Kesäyliopiston yhdistettyjä kieli- ja kulttuurikursseja järjestetään 17.7. – 13.8.2016 välisenä aikana, vaihtoehtoina on joko kahden viikon tai kuukauden kestävä kurssi. Samalla aikavälillä on myös tarjolla paljon englanninkielisiä teemakursseja erilaisista aiheista.
http://www.nyariegyetem.hu/

Debrecenin kesäyliopiston Budapestin-yksikkö (kielikursseja ympäri vuoden)

Tarjolla on mm. kolmen viikon intensiivikursseja ympäri vuoden. Opetusta on kaikilla taitotasoilla. Kesäisin on mahdollisuus osallistua myös iltapäiväisin pidettäville kursseille.
http://www.nyariegyetem.hu/bp

ELTE-yliopiston kesäyliopisto, Budapest

ELTE-yliopisto järjestää unkarin kielen kesäopetusta jo 22. kerran. Aamun kielituntien jälkeen on tarjolla Unkarin kulttuurista, taiteesta ja historiasta kertovia luentoja. Luvassa on myös retkiä ja kulttuuritapahtumiin osallistumista. Kesäyliopisto pidetään 1.8. – 26.8.2016 välisenä aikana ja hakuaikaa on 15. heinäkuuta asti.
http://www.elte.hu

Pécsin yliopisto (kielikursseja ympäri vuoden)

Unkaria voi opiskella yliopistossa ympäri vuoden, jopa kokonaisen syys- tai kevätlukukauden.
http://www.isc.pte.hu/

Pécsin kesäyliopisto tarjoaa kahden ja neljän viikon intensiivikursseja, joilla tutustutaan myös Pécsin kaupunkiin ja lähialueisiin. Kurssit alkavat 24. heinäkuuta ja loppuvat joko 7. tai 21. elokuuta. Hakemus tulee lähettää 1. heinäkuuta mennessä.

Szegedin kesäyliopisto

16. kesäkoulu järjestetään 25.7. – 20.8.2015. Kurssin voi käydä 2, 3 tai 4 viikon mittaisena. Kielituntien lisäksi on myös Unkarin yhteiskunnasta, historiasta ja kulttuurista kertovia luentoja sekä muuta ohjelmaa. Hakuaikaa kursseille on 1. heinäkuuta asti.
http://www2.arts.u-szeged.hu/

Tietoa kesäkursseista ja stipendeistä

Unkarin stipendilautakunta

Syksyllä Suomessa

Syksyllä 2016 unkarin kursseja järjestää ainakin Helsingin Suomi-Unkari Seura, jolla on opetusta alkeista keskusteluryhmään.

Syksyn 2016 kielikurssit Helsingissä