Liity jäseneksi

Näin liityt

  1. Lataa liittymislomake.
  2. Täytä se käsin tai tietokoneella
  3. Lähetä tulostettu lomake osoitteeseen Kaisaniemenkatu 10
    00100 Helsinki

Suomi-Unkari Seuran jäsenenä olet mukana noin 3500 Unkarista kiinnostuneen aktiivisessa yhteisössä ja edistämässä suomalaisten ja unkarilaisten yhteistyötä eri ammatti- ja harrastusaloilla ja henkilötasolla. Henkilöjäsenet kuuluvat seuraan yli 50 paikkakunnalla eri puolilla maata toimivien paikallisten yhdistysten kautta.

Jäsenmaksu

Suurimmalla osalla Suomi-Unkari Seuran paikallisista yhdistyksistä on sama vuosijäsenmaksu, mikä on 25 euroa vuonna 2014.

Jäsenedut

Jäsenenä saat kotiin kannettuna Suomi-Unkari-lehden neljästi vuodessa ja seuran muut julkaisut jäsenhintaan. Paikalliset yhdistykset tarjoavat mm. Unkari-tapahtumia ja kulttuuriretkiä sekä erikoismatkoja Unkariin (ystävyyskaupunki, kylpylä, viininkorjuu, kevätfestivaalit, kiertomatka, pyöräily jne.). Yhdistykset tiedottavat toiminnastaan jäsenkirjeessä ja monet myös omilla kotisivuillaan.

Jäsenenä olet myös kehittämässä toimintaa. Anna äänesi kuulua!

Mukaan Suomi-Unkari Seuran toimintaan pääset paikallisen yhdistyksen jäseneksi liittymällä. Voit valita yhdistyksen esim. asuin- tai työpaikkasi mukaan, ks. liittymislomakkeen lista. Jäsenhakemuksen voi tulostaa näiltä sivuilta. Kätevimmin palautus tapahtuu postittamalla täytetty ja allekirjoitettu hakemus seuran toimistoon, Kaisaniemenkatu 10, 00100 Helsinki.