Kentältä kaupunkiin

Budapestin Ferenc Liszt International Airport lentoaseman terminaalista (2A ja 2B) pääsee kaupungin keskustaan usein eri tavoin.
www.bud.hu

AIRPORT-MINIBUSSI
Airport-minibussi kuljettaa matkustajat ovelta ovelle. Palvelutiski on saapumisaulassa, johon ilmoittaudutaan ja maksetaan lippu etukäteen. Kuljetuksen voi varata myös meno-paluuna. Minibusz toimii kuten Yellow Line Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
https://www.minibud.hu/en

FŐTAXI
Lentoaseman virallinen taksiyritys on puna-valko-tunnuksinen Főtaxi, joka kuljettaa lentoasemalta mihin tahansa kohteeseen Budapestissa ja kaupungista lentoasemalle. Palvelutiski on lentoaseman ulko-ovien tuntumassa. Tiskiltä varataan taksi, josta saa kuitin. Kuitissa on taksin rekisterinumero. Virkailijat ohjaavat oikeaan autoon.
www.fotaxi.hu

BUSSI JA METRO
Joukkoliikenteen bussi 200E  lähtee  lentoasemalta 10 minuutin välein. Kertalippuja voi ostaa kuljettajalta.  Kőbánya-Kispestin metron pääteasemalle matka kestää noin 25 minuuttia. Kőbánya-Kispestistä voi matkustaa sinisellä metrolinjalla (M3) ydinkeskustaan, Deák térille. Metroon tarvitaan uusi lippu. Yöbussi 900 vie suoraan keskustaan.

Bkk:n lipputoimistot löytyvät molemmista terminaaleista (2A ja 2B). Valikoimassa ovat kaikki julkisen liikenteen matkaliput. www.bkk.hu

 

 

Terminaalin matkailuinfopisteistä saa lisätietoja, esitteitä ja karttoja.