Viini ja possu

viini-ja-possu-irene-wichmann-img_0639
Tokajin maisemia. Kuva Irene Wichmann

Tule maistelemaan unkarilaisia viinejä ja kuulemaan, miten makkaraa tehdään!

Helsingin Suomi-Unkari Seuran jäsenilta

Tiistaina 31.10. klo 18.00 Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskuksen tiloissa Kaisaniemenkatu 10, Helsinki.

  • Unkarin viinien asiantuntija Juhani Huotari maistattaa ja esittelee laadukkaita unkarilaisia viinejä Alkon valikoimasta.
  • Unkarilaisen kulttuurin ja ruoan ystävä Aira Björkman kertoo kuvin possun matkasta karsinasta lautaselle.
  • Maistelemme herkullista unkarilaista makkaraa (Feri’s sausages).

Osallistumismaksu vain 5 euroa!

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi pian varmistaaksesi, että mahdut mukaan! Ilmoittautumiset 25.10. mennessä sähköpostitse: sanna.manner@kotikone.fi

Tervetuloa!