Unkarin kielioppia helposti -kirja on ensimmäinen nimenomaan suomalaisille unkarin kielen harrastajille tarkoitettu unkarin kielioppi.

Kirjan runsaat esimerkkisanat ja -lauseet ovat nykykieltä ja tarjoavat käyttökelpoista apua kielenoppijoille ja käytännön puhetilanteisiin.

”Kirja on tarkoitettu erityisesti niille, jotka haluavat käyttää kieltä jokapäiväisissä puhetilanteissa

eivätkä niinkään ole kiinnostuneita kielitieteellisistä selityksistä”, tekijät Kaija Markus, Ildikó Vecsernyés ja Irene Wichmann kertovat. ”Tavoitteena on ennen kaikkea tarjota välineitä kielenkäyttötilanteisiin ja auttaa lukijaa ymmärtämään unkarin kielen ominaispiirteitä.”

Tuore kirja ottaa helposti lähestyttävän, hauskan ja informatiivisen näkökulman unkarin kielioppiin.

Esimerkit on valittu pitäen silmällä erityisesti suomenkielistä oppijaa, ja esiin nostetaan asioita, jotka ovat tyypillisesti haasteellisia.

Kirja sisältää helposti käyttöön sovellettavissa olevia ilmaisuja, mutta myös esimerkiksi verbien taivutustaulukoita. Kirjassa on myös harjoituksia ja niiden ratkaisut kielioppiasioiden kertaamista varten.

Kielioppikirja täydentää oivallisesti suosittua Unkaria helposti -oppimateriaalisarjaa, jossa ovat aiemmin ilmestyneet oppikirjat ja äänitteet Unkaria helposti 1 ja 2, matkailusanasto Unkaria helposti taskukoossa sekä DVD Magyar – Maa, ihmiset, kieli.

UNKARIN KIELIOPPIA HELPOSTI
Kaija Markus – Ildikó Vecsernyés – Irene Wichmann
Suomi-Unkari Seura, 2019
128 sivua, nidottu

HINTA

Suomi-Unkari Seuran jäsenille 15 e / muille 20 e (+ postituskulut)

Yllä mainitut hinnat koskevat vain suoraan Suomi-Unkari Seurasta tilattuja kirjoja.

Tilaa Kauppa-sivulta!