Suomi-Unkari Seura on noin 2000 Unkarista kiinnostuneen jäsenen aktiivinen yhteisö. Kaikki henkilöjäsenet kuuluvat seuraan noin 30 paikkakunnalla eri puolilla maata toimivien paikallisten yhdistysten kautta, jolloin kukin pääsee valitsemaan itseään lähinnä olevan paikallisen toimijan. Seuran jäsenenä olet mukana edistämässä suomalaisten ja unkarilaisten yhteistyötä niin eri ammatti- ja harrastusaloilla kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Liity siis mukaan!

Jäsenmaksu

Suurimmalla osalla Suomi-Unkari Seuran paikallisista yhdistyksistä on sama vuosijäsenmaksu, joka on tänä vuonna 30 euroa.

Jäsenedut

Jäsenenä saat sähköpostiisi Suomi-Unkari-lehden neljästi vuodessa ja seuran muut julkaisut jäsenhintaan. Paperilehden tilaaminen on kuitenkin edelleen mahdollista jäsenhintaan
5 € / kpl. Paikalliset yhdistykset tarjoavat mm. Unkari-tapahtumia ja kulttuuriretkiä sekä erikoismatkoja Unkariin (ystävyyskaupunki, kylpylä, viininkorjuu, kevätfestivaalit, kiertomatka, pyöräily jne.). Yhdistykset tiedottavat toiminnastaan jäsenkirjeessä ja enenevissä määrin myös omilla kotisivuillaan.

Jäsenenä olet myös kehittämässä toimintaa. Anna äänesi kuulua!

Liity jäseneksi

Mukaan Suomi-Unkari Seuran toimintaan pääset paikallisen yhdistyksen jäseneksi liittymällä. Voit valita yhdistyksen esim. asuin- tai työpaikkasi mukaan.

    Vuoden 2024 kesäkuusta alkaen jäsenetuna toimitetaan ainoastaan sähköinen lehti sähköpostiin. Paperilehden tilaus maksaa 5 € / kpl. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Liittymislomakkeen voi vaihtoehtoisesti tulostaa pdf:nä ja lähettää toimistoon sähköpostitse: toimisto@nullsuomiunkari.fi tai postitse: Ratavartijankatu 2 A, 00520 Helsinki

Suomi-Unkari Seuran tietosuojaseloste.