Tervetuloa Järvenpään Suomi-Unkari Seuran kotisivuille

Kerromme näillä sivuilla toiminnastamme ja ajankohtaisista tapahtumista. Jos haluat tietää lisää tai tulla mukaan, esimerkiksi talkoo- tai muuhun toimintaan, niin ota yhteyttä hallituksen jäseniin.

Uusimmat ilmoitukset

Jannen piknikille la 18.8.

Lauantaina 18.8.2018 on jälleen jo perinteeksi muodostunut Jannen piknik -päivä. Yhdistys isännöi myös pöytää. Tervetuloa piknikille ja tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia!

Tervetuloa tapaamaan Järvenpään-päivänä la 12.5.

Hei Yhdistys on taas mukana Järvenpää-päivänä lauantaina 12.5.2018 klo 10 alkaen kävelykatu Jannella. Olemme perinteiseen tapaan Tuusulanjärven Saksa-yhdistyksen suojissa. Uutuutena on myynnissä käteviä pullonavaaja-jääkaappimagneetteja ja taskupeilejä 3 e/kpl tai 5 e/2 kpl sekä rintamerkkejä 2 e/kpl tai 5 e/3 kpl.

Koe Unkari

Yhdistyksemme jäsenet Kirsi ja Mika ovat tehneet Koe Unkari –sivuston, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti nuoret ja nuoret aikuiset koko Suomessa. Tavoitteena on herättää nimenomaan heidän kiinnostuksensa Unkaria ja sen mahdollisuuksia kohtaan. Tutustu sivuihin osoitteessa https://koeunkari.wordpress.com/ Myös tuoreet blogikirjoitukset kuvien kera ovat tervetulleita sivustolle. Ne pyydetään lähetetään aina osoitteeseen koeunkari@gmail.com

VUOSIKOKOUS 26.3.2018

Vuosikokouksessa valittiin puheenjohtajaksi edelleen Heli Alaja. Hallituksen jäseninä jatkavat Jari Ahola, Heikki Ahtiainen, Osmo Björkman (varapuheenjohtaja), Eva Elsö (emäntä), Lars Holm, Kirsti Kutvonen, Merja Lehtonen (sihteeri, kirjanpitäjä), Pekka Rokka ja Antti Virtanen. Uutena valittiin Liisa Viras. Hallituksen ulkopuolisena taloudenhoitajana on Tuula Pulkkinen. Tervetuloa tapaamaan hallituksen jäseniä Järvenpää-päivänä Jannelle. Olemme perinteiseen tapaän Tuusulanjärven Suomi-Saksa seuran teltassa. […]

Kaikki ilmoitukset