Liity jäseneksi

Suomi-Unkari Seura on noin 2000 Unkarista kiinnostuneen jäsenen aktiivinen yhteisö. Kaikki henkilöjäsenet kuuluvat seuraan noin 30 paikkakunnalla eri puolilla maata toimivien paikallisten yhdistysten kautta, jolloin kukin pääsee valitsemaan itseään lähinnä olevan paikallisen toimijan. Seuran jäsenenä olet mukana edistämässä suomalaisten ja unkarilaisten yhteistyötä niin eri ammatti- ja harrastusaloilla kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Liity siis mukaan!

Jäsenmaksu

Suurimmalla osalla Suomi-Unkari Seuran paikallisista yhdistyksistä on sama vuosijäsenmaksu, joka on tänä vuonna 30 euroa.

Jäsenedut

Jäsenenä saat kotiin kannettuna Suomi-Unkari-lehden neljästi vuodessa ja seuran muut julkaisut jäsenhintaan. Paikalliset yhdistykset tarjoavat mm. Unkari-tapahtumia ja kulttuuriretkiä sekä erikoismatkoja Unkariin (ystävyyskaupunki, kylpylä, viininkorjuu, kevätfestivaalit, kiertomatka, pyöräily jne.). Yhdistykset tiedottavat toiminnastaan jäsenkirjeessä ja enenevissä määrin myös omilla kotisivuillaan.

Jäsenenä olet myös kehittämässä toimintaa. Anna äänesi kuulua!

Liity jäseneksi: LIITY NYT!

Mukaan Suomi-Unkari Seuran toimintaan pääset paikallisen yhdistyksen jäseneksi liittymällä. Voit valita yhdistyksen esim. asuin- tai työpaikkasi mukaan.

Scroll to Top