Noémi Mandur

 

Sziget moha14 Kuva Sziget

Kuva Sziget

Sziget on Euroopan yksi monipuolisimmista ja suurimmista festivaaleista. Se järjestetään vuosittain elokuun alussa. Melkein puoli miljoonaa kävijää keräävä Sziget järjestetään tänä vuonna 10.–17.8.2015.

Festivaalin esiintyjälista on yksi tekijä, joka tekee siitä niin houkuttelevan. Musiikkiesitysten lisäksi festivaalialueella tapahtuu kuitenkin paljon muutakin, mikä takaa sen, ettei kenellekään tule tylsää viikon kestävän tapahtuman aikana. Ohjelma on todella kirjava sekä kansainvälinen ja kaikki löytävät aivan varmasti itselleen mieluisat esiintyjät ja erilaista tekemistä.

Tänä vuonna festivaaleilla esiintyy mm. Robbie Williams, Ellie Goulding, Limp Bizkit, The Ting Tings ja monia muita. Esiintymislistan päivitystä voi seurata festivaalin suomenkieliseltä kotisivulta Sziget ja liput voi hankkia Suomesta Tiketin kautta: Tiketti

Festareilla itsekin esiintynyt Johanna Virtanen Värttinästä luonnehti lehdellemme muutama vuosi sitten Szigetiä seuraavasti: “Tällaista festaria ei ole toista! Kokemisen arvoista on mm. Balkan-teltta! Siellä ei voi olla tanssimatta!”
…..
Kirjoittaja on Omnian ammattiopiston matkailualan opiskelija, joka oli keväällä harjoittelussa Suomi-Unkari Seuran toimistossa.