Vuosikokouskuulumisia

Vuosikokus pidettiin tiistaina 14.3.2017 Opistotalolla Kansakoulunkatu 1.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Puheenjohtajana jatkaa Heli Alaja. Varapuheenjohtaksi valittiin Osmo Björkman, sihteeriksi ja kirjanpitäjäksi Merja Lehtonen ja taloudenhoitajaksi Tuula Pulkkinen. Muut hallituksen jäsenet ovat Jari Ahola, Heikki Ahtiainen, Eva Elsö (emäntä), Lasse Holm (uusi), Kirsti Kutvonen, Pekka Rokka ja Antti Virtanen.

Alkaneena vuonna Suomen lisäksi osastomme täyttää vuosia eli juhlimme syksyllä 40 vuotta kestänyttä taivaltamme. Syntymäpäivänä la 22.9. on juhlakonsertti ja -kahvi yhdessä seurakunnan Vác-ystävyyspiirin kanssa, joka puolestaan juhlii 30-vuotissyntymäpäiväänsä. Elokuussa on mahdollisuus nauttia kävelykadulla unkarilaiskokin valmistamasta keitosta. Tilaisuuksista tiedotamme tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Sitä ennen tervetuloa tapaamaan meitä Järvenpää-päivänä la 13.5. kävelykatu Jannelle, jossa perinteiseen tapaan meilläkin on pöytä yhdessä muiden ystävyysseurojen kanssa.