Gulyás-keittoa Jannella 19.8.2017

Elokuisena lauantaina nautittiin kävelykadulla Zoltán Krennerin valmistamaa maukasta gulyás-keittoa. Sadekuurosta huolimatta ruokailijoita oli runsaasti ja keittoa riitti n. sadalle, pata kaavittiin tyhjäksi ja valitettavasti viimeisinä tulleilla ei keittoa enää riittänyt.

Yhteislaulua vetivät lupsakkaasti Jani Uhlenius ja Jaakko Kuusela, joita ansiokkaasti täydensi Tünde Mäkäräinen. Jaakko Harjuvaara ikuisti yhteislaulun ja se nähtävissä YuoTubessa https://www.youtube.com/watch?v=ayC2D0Uini4&feature=youtu.be. Jaakko H:n valokuvia on nähtävissä  http://www.kolumbus.fi/jaakko.harjuvaara/2017_08_19_gulyas_keittoa_teltassa.shtml.

****

Tervetuloa nauttimaan kävelykatu Jannelle aitoa unkarilaista gulyás-keittoa, jonka valmistamisesta vastaa unkarilainen alan tekijämies Krenner Zoltán.

Kello 11.00 keitto on varmasti valmista ja myynti (keitto ja leipä 5 e, sis. santsin) voi alkaa (vain käteinen).

Tapahtuman yhteyteen järjestetään myös Rubik-kuution käsittelykilpailu sekä ohjelmaa myös lapsille. Kello 12.00 Jani Uhlenius tulee haitareineen soittamaan ja laulattamaan niin yleisöä kuin Tûnde Mäkäräistäkin. Laulut ovat tuttuja, mutta harva tietänee niiden unkarilaisen alkuperän. Tilaisuus päättyy noin klo 13.00.

HUOM! Tuohon kävelykadun tilaisuuteen tarvitaan ruokapalkalla toimivia avustajia, joita pyydetään ilmoittautumaan elokuun alussa Osmo Björkmanille sähköpostitse osmo.bjorkman@kolumbus.fi tai puh. 050-4402632.