VUOSIKOKOUS 6.3.2023

Järvenpään Suomi-Unkari Seura ry:n sääntömääräinen VUOSIKOKOUS pidettiin maanantaina 6.3.2023 klo 18 Setlementti Louhelan tiloissa, Louhelankuja 1. Käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Heli Alaja, varapuheenjohtajana Pekka Rokka, sihteerinä ja kirjanpitäjänä Merja Lehtonen, emäntänä Eva Elsö, Muut hallituksen jäsenet ovat Heikki Ahtiainen, Lars Holm, Kirsti Kutvonen, Eija Linna-alho, Liisa Viras, Antti Virtanen. Hallituksen ulkopuolisena taloudenhoitajan toimii Tuula Pulkkinen. Toiminnantarkastajaksi valittiin Jaakko Mäkelä ja varalle Osmo Björkman. 

Kokouksen jälkeen Vácin kunniakansalaiset Jari Ahola ja Osmo Björkman kertoivat yhteistyöstään Järvenpään ystävyyskaupungin Vácin kanssa.

Järvenpään Suomi-Unkari Seura ry:n sääntömääräinen

VUOSIKOKOUS

pidetään maanantaina 6.3.2023 klo 18

Setlementti Louhelan tiloissa, Louhelankuja 1.

Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Kahvitarjoilu                                          Tervetuloa mukaan!

Mukana ovat myös Jari Ahola ja Osmo Björkman kertomassa yhteistyöstään Järvenpään ystävyyskaupungin Vácin kanssa.