Tapahtumat 2015

Valokuvanäyttely 10.10.2015

********************************************

Valokuvakeskuksessa näyttely: ”Unkari kotkalaisten silmin”

********************************************

Lauantaina 28.9.2013 Gulyásilla Koskenäyräällä

Kokki László Magyarósin

Gulyásleves (10 hlö)

ruokaöljyä
4 kpl sipulia
1 tkl tomaattimurskaa
2 kpl paprikoita
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl mustapippuri
1 pieni tuubi paprikatahnaa
4 kynttä valkosipulia
suolaa
500 g porkkanoita
100 g palsternakkaa
1.5 kg naudan etuselkää
2 kg kiinteää perunaa
persiljaa

1. Kuullota öljyssä sipulit, lisää paprikajauhe,
tomaattimurska, suola, pippuri, paprikatahna ja valkosipuli.
2. Lisää kuutioidut paprikat ja lihat, sekoita huolella
ja anna kypsyä noin 3h ja lisää hieman vettä.
3. Lisää kuutioidut porkkanat, perunat ja selleri sekä vettä.
4. Anna kypsyä noin 40 min. Lisää hienonnettu persilja.
Tarjoile vaalean leivän kanssa.