Suomi-Unkari Seura mukana Helsingin matkamessuilla 2015

Vuoden matkojen suunnittelu alkaa viimeistään tammikuun matkamessuilta.

Suomi-Unkari Seura on tuttuun tapaan messuilla ystävyysseurojen rivistössä. Seuran esittelypisteellä (7ay27) on jaossa Suomi-Unkari-lehtiä ja edulliseen messuhintaan Unkaria helposti taskukoossa -matkailusanasto, Magyar-DVD sekä aitoa unkarilaista paprikajauhetta.

Olemme päivittäneet verkkoon matkailuaiheisia juttuja mm. Budapestin kaupunkipyöristä, Budapestin vaihtoehtoisista retkistä ja kävelykierroksista sekä matkasta lasten kanssa Balatonille. Jutut ja linkkejä löytyy täältä.

Unkaria helposti taskukoossa -matkailusanaston esittely ja tilaustiedot löytävät tästä.

Seuran verkkosivuille kootut noin 70 unkarilaista reseptiä löytyvät tästä.

Unkarin osaston vetonaulana kürtőskalács

Unkarilla on myös oma maaosasto (7c41), jonka vetonaulana on jo kolmantena vuonna peräkkäin budapestiläinen Molnár’s Kürtőskalács (lue lisää tästä alunperin transivanialaisesta herkusta tästä). Tuoksuvan ’putkipullan’ paistopisteen edessä kiemurteli viikonlopun alla melkoinen jono.

Unkarilaisia osallistujia ovat myös matkailutila Akác-tanya, hotelliketjut Danubius ja Hunguest, matkatoimistot HTI Travel & Incentives ja Robinson Tours sekä hammasklinikka Kreativ Dental Finland. Budapestin-lennoista, kaupunkilomasta tai Unkarin-matkasta saa tietoja ainakin Aurinkomatkojen, Finnairin ja OK-matkojen osastoilta.

Mondo-lavan ohjelmassa on lauantaina klo 12.00-12.20 ja 14.00-14.20 esitys Lomailijan Budapest ja klo 16.20-16.40 Yllättävä Budapest, joissa kuullaan Budapest-oppaan tekijän Outi Keskevaarin suositukset kaupunkilomalle.

Hammasmatkailusta kertoo perjantaina klo 15.30 Meeting Point -lavalla ja sunnuntaina klo 13.00 Sun&Sea-lavalla Kreativ Dental Clinicin johtaja Attila Knott.

Matkamessut Helsingin Messukeskuksessa avoinna matkailualan ammattilaisille to-pe 15.-16.1.2015 ja myös yleisölle pe 16.1. klo 12-19, la 17.1. klo 10-18 ja su 18.1.2015 klo 10-18.

www.matkamessut.fi