Budapestin Ferenc Liszt International Airport lentoaseman terminaalista (2A ja 2B) pääsee kaupungin keskustaan usein eri tavoin.
www.bud.hu

AIRPORT-MINIBUSSI

Airport-minibussi kuljettaa matkustajat ovelta ovelle. Palvelutiski on saapumisaulassa, johon ilmoittaudutaan ja maksetaan lippu etukäteen. Kuljetuksen voi varata myös meno-paluuna. Minibusz toimii kuten Yellow Line Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Minibussi keskustaan maksaa noin 3500 forinttia (n. 11 euroa) / henkilö.
https://www.minibud.hu/en

FŐTAXI

Lentoaseman virallinen taksiyritys on puna-valko-tunnuksinen Főtaxi, joka kuljettaa lentoasemalta mihin tahansa kohteeseen Budapestissa ja kaupungista lentoasemalle. Palvelutiski on lentoaseman ulko-ovien tuntumassa. Tiskiltä varataan taksi, josta saa kuitin. Kuitissa on taksin rekisterinumero. Virkailijat ohjaavat oikeaan autoon. Taksi keskustaan maksaa noin 6700 forinttia (n. 21 euroa).
www.fotaxi.hu

BUSSI

Bussi 100E on uusi suora bussilinja lentokentältä keskustaan. Bussi liikennöi välillä lentokenttä ‒ keskusta/Deák Ferenc aukio kahdenkymmenen minuutin välein klo. 03.40 – 01.20 ja matka lentoasemalta keskustaan kestää 30-40 minuuttia.

Pysähdyspaikat: Kálvin tér (M3 Metro), ja Astoria (M2 Metro)

Bussiin käy vain 900 forintin (n. 2,80 euron) erikoislippu, jonka voi ostaa lentokentän BKK palvelupisteistä ja niiden vieressä sijaitsevista lippuautomaateista. Palvelupisteet avoinna päivittäin klo. 08.00 – 22.00. Uudenvuodenaattona klo. 08.00 ‒ 21.00 ja uudenvuodenpäivänä klo. 09.00- 21.00. Jos ostat lipun kuljettajalta, varaa käteesi tasaraha.

Bussi 200E ‒ M3 (sininen) Kőbánya-Kispest -metroasema.
Joukkoliikenteen bussi 200E lähtee lentoasemalta n. 10 minuutin välein, öisin n. kahdenkymmenen minuutin välein. 350 forintin (n. 1,20 euron) hintaisia kertalippuja voi ostaa lentoaseman kioskista tai kuljettajalta.  Kőbánya-Kispestin metron pääteasemalle matka kestää noin 25 minuuttia. Kőbánya-Kispestistä voi matkustaa sinisellä metrolinjalla (M3) ydinkeskustaan, Deák térille. Metroon tarvitaan uusi lippu. Yöbussi 900 vie suoraan keskustaan.

https://bkk.hu/en/airport-shuttle/

Bkk:n lipputoimistot löytyvät molemmista terminaaleista (2A ja 2B). Valikoimassa ovat kaikki julkisen liikenteen matkaliput. www.bkk.hu

 

Terminaalin matkailuinfopisteistä saa lisätietoja, esitteitä ja karttoja.