PERINTEINEN KEVÄTFESTIVAALIMATKA BUDAPESTIIN 15.-21.3.2010

Keväinen ja kulttuurinen Budapest kutsuu taas hyvään matkaohjelmaan ja matkaseuraan tottuneita Unkarin ystäviä kevätfestivaaleille.

Matka tehdään Malévin lennoilla. Lähtö on maanantaiaamuna klo 8.45 ja paluu seuraavana sunnuntaina klo 22.10. Majoitus on keskustassa sijaitsevassa tutussa Mercure Museum -hotellissa, Trefort utca 2, kahden hengen huoneissa aamiaisen kera. Puolihoito syödään eri ravintoloissa. Matkan hintaan kuuluu kolme konserttia. Liikkuminen konsertteihin tapahtuu julkisilla kulkuvälineillä. Suomenkieliset matkanjohtajat.

Tänä vuonna ovat konserttiohjelmassa menestysmusikaali Rebecca ja Sadan mustalaisen orkesterin juhlakonsertti. Kolmas konsertti on vielä avoin.

Tämä kaikki Suomi-Unkari Seuran jäsenille hintaa 780 €, ei-jäsenille 800 €. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 140 €. Lisämaksullinen retki järjestetään Egerin ympäristöön.

Matkan edellytys on 20 lähtijää. Ilmoittautuminen 8.1.2010 mennessä matkanjohtajalle Jaakko Kuuselalle (p. 0400-102029, s-posti jaakkokuusela(at)suomi24.fi). Matkan ja majoituksen vastuullinen järjestäjä on OK-matkat.

Tervetuloa

Suomi-Unkari Seuran Järvenpään osasto ry