Vuosikokous pidettiin 25.3.2019

11. 2. 2019 mlehtonen

Vuosikokouksessa valittiin puheenjohtajaksi jatkamaan Heli Alaja. Hallituksen jäseniksi valittiin Jari Ahola, Heikki Ahtiainen, Osmo Björkman (varapuheenjohtaja),  Éva Elsö (emäntä), Lars Holm, Kirsti Kutvonen, Merja Lehtonen (sihteeri, kirjanpitäjä), Pekka Rokka, Liisa Viras, Antti Virtanen ja uutena Kirsi Hindström. Hallituksen ulkopuolisena taloudenhoitajan jatkaa Tuula Pulkkinen ja toiminnantarkastajana Jaakko Mäkelä ja varalla Kalevi Saarela.

Lähimmät tulevat tapahtumat ovat Järvenpää-päivä, Harrastemessut ja Jannen piknik.

 

Järvenpään Suomi-Unkari Seura ry:n

sääntömääräinen

VUOSIKOKOUS

pidetään maanantaina 25.3.2019 klo 18.30

osoitteessa Kansakoulunkatu 1 A-ovi (ent. Keskuskoulu).

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Hallitus