Suomi-Unkari Seura on noin 3000 Unkarista kiinnostuneen jäsenen aktiivinen yhteisö. Kaikki henkilöjäsenet kuuluvat seuraan jonkin paikallisen yhdistysten kautta. Yhdistyksiä toimii noin 40 paikkakunnalla eri puolilla Suomea, ja näin jokainen pääsee valitsemaan itseään lähinnä olevan paikallisen toimijan. Seuran jäsenenä olet mukana edistämässä suomalaisten ja unkarilaisten yhteistyötä niin eri ammatti- ja harrastusaloilla kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Liity siis mukaan!

Jäsenmaksu

Suurimmalla osalla Suomi-Unkari Seuran paikallisista yhdistyksistä on sama vuosijäsenmaksu, joka on 30 euroa.

Jäsenedut

Jäsenenä saat kotiin kannettuna Suomi-Unkari-lehden neljästi vuodessa sekä seuran muut julkaisut jäsenhintaan. Paikalliset yhdistykset tarjoavat mm. Unkari-tapahtumia ja kulttuuriretkiä sekä erikoismatkoja Unkariin (ystävyyskaupunki, kylpylä, viininkorjuu, kevätfestivaalit, kiertomatka, pyöräily jne.). Yhdistykset tiedottavat toiminnastaan jäsenkirjeessä ja enenevissä määrin myös omilla kotisivuillaan.

Jäsenenä olet kehittämässä toimintaa. Anna äänesi kuulua!

Mukaan Suomi-Unkari Seuran toimintaan pääset paikallisen yhdistyksen jäseneksi liittymällä. Voit valita yhdistyksen esim. asuin- tai työpaikkasi mukaan. Jäsenhakemuksen voit täyttää täällä.

Liittymislomakkeen voi vaihtoehtoisesti tulostaa pdf:nä ja lähettää toimistoon sähköpostitse: toimisto@nullsuomiunkari.fi tai postitse: Kaisaniemenkatu 10, 00100 Helsinki