Toteutamme siis ruoanvalmistus- ja ruokailutilaisuuden, johon osallistujat pääsevät unkarilaisen ruoan valmistukseen ohjatusti. Valmistamme aluksi kylmän hapankirsikkakeiton (hideg meggyleves), sitten unkarilaisen lihapadan ja mykyjä (pörkölt galuskával) sekä jälkiruoaksi
unkarilainen omena-marenkipaistos (máglyarakás) ja lisäksi teemme perunapogácsoja (burgonyás pogácsa/suolaisia suupaloja).
Tilaisuuden osanottomaksu on 10 euroa, jonka ohella osanottajille annetaan mahdollisuus vapaaehtoiseen lisämaksuun juomatarjoilua varten. Ilmoittautumiset ja lisäkyselyt 18. tammikuuta mennessä Hedvig Halmeelle puh. 04 4281 4350 tai hedvig.halme@hotmail.com
Paikka on Marttojen keittiö- ja kokoustilat ja sinne mahtunee kokkailemaan (ryhmissä) hyvin 30-40 henkilöä.
Rohkeasti mukaan kokkailemaan ja maistelemaan aitoa unkarilaista makua!