Osastomme toiminnan tarkoituksena on koota toimialueemme eri kansalaispiirit Suomi-Unkari Seuran yhteyteen, toimimaan Suomen ja Unkarin kulttuurisuhteiden kehittämiseksi sekä  Unkarin historian, yhteiskunnallisen, taloudellisen ja sivistyksellisen elämän tuntemuksen levittämiseksi ja syventämiseksi sekä Suomen ja Unkarin kansalaisten ystävyyden lujittaminen ja yhteistoiminnan lisääminen.

Jäseneksi yhdistykseemme pääsevät kaikki halukkaat ja helpoiten se käy ottamalla yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen tai suoraan puheenjohtajaan. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät YHTEYSTIEDOT osiosta.

 

Yhdistyksellämme on on kaksi  facebook -sivustoa, Rovaniemen Suomi-Unkari Seura ja ROVA’40. Käykää tutustumassa sivuihin ja halutessanne voitte liittää sinne juttuja ja kuvia mielesnkiintoisista tapahtumistanne. Sivustoihin voivat liittyä kaikki halukkaat Unkarin ystävät..
Sivuiltamme löytyy Linkit-valikosta yhteystiedot Suomi-Unkari Seuran sivuille ja Veszprémin Unkari-Suomi ystävyysseuran sekä Veszprémin kaupungin kotisivuille.
Jäsenistölle lisäksi tiedoksi, että ilmoittakaa mahdolliset osoitteenmuutokset sekä sähköpostiosoitteenne sihteerille tai jollekin hallituksen jäsenelle, jos haluatte saada informaatiota osaston toiminnasta suoraan sähköpostilla. Näin saamme pidettyä jäsentiedot ajan tasalla ja postin kulkemaan oikeisiin osoitteisiin. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät viereisestä YHTEYSTIEDOT-valikosta.