Gulassia ja kevätkääryleitä Monikulttuurisessa Ruokapäivässä Hyvinkäällä
Hyvinkään Suomi-Unkari Seura osallistui 15.11. Monikulttuuriseen Ruokapäivään. Tapahtuman järjesti Lasten ja Nuorten Kulttuurikeskus Villa Arttu, ja tarjolla oli herkkuja monesta maasta. Kerroimme kiinnostuneille unkarilaisista ruoista ja ruokakulttuurista, jaoimme reseptejä ja myimme maistiaisannoksia gulassikeittoa sekä pogácsoja ja paprikatahnoja. Yleisö oli pääosin lapsiperheitä ja nuoria, joille oli ilo esitellä erilaisia ruokia. Suunnittelemme unkarilaisen ruokakurssin järjestämistä keväällä 2015 yhdessä Hyvinkään Opiston kanssa.
Monikulttuurinen Ruokapäivä liittyi Villa Artun Galleriassa esillä olevaan Syömään! -näyttelyyn, joka on 15. kansainvälinen lasten ja nuorten taidenäyttely.