Veszprémissä vihittiin Rovaniemi -portaat 2013

Portaiden vihkijäisiä vietettiin 19.9.2013 arvokkaan kutsuvierasjoukon läsnäollessa. Idea Rovaniemi -portaiden rakentamisesta syntyi v 2011 VEMAFI:n puheenjohtajan, dr. András Szoboszlain toimesta kaupunkiemme välisen tulevan 40 vuotisen ystävyyssuhteemme kunniaksi. Portaiden rakentaminen tehtiin yhteistyössä Veszprémin kaupungin ja metsäyhtiön VERGA:n toimesta, joka vastasi myös kaikista kustannuksista. Tarkempia tietoja löytyy portaita esittelevän valokuvan tekstissä.

Rovaniemen Suomi-Unkari Seuran puheenjohtaja Reijo Sulasalmi osallistui vihkiäistilaisuuteen Rovaniemen kaupungin edustajana. Muut vihkiäisnauhan leikkaamiseen osallistuvat henkilöt olivat Suomen suurlähettiläs Pasi Tuominen, Unkarin oikeusministeri dr. Tibor Navaracsics, VRGA Zrt:n johtaja Gyözö Tengerdi ja Veszprémin pormestari Gyula Porga.