Parlamenttivaalit 6.4.

Parlamenttivaalit järjestetään Unkarissa 6. huhtikuuta ensimmäisenä kolmien vaalien sarjassa, seuraavana ovat EU-vaalit ja viimeisenä paikallishallinnon vaalit eli kunnallisvaalit. M1:n uutisten (5.4.) mukaan Unkarissa on 10386 äänestysaluetta. Vaalihuoneistoina tai äänestyspaikkoina toimivat useimmiten koulut, joista varattujen tilojen varustelu ja toimivuus vaalipaikkana tarkastettiin viimeisen  kerran lauantaina 5. huhtikuuta ennen ovien sinetöimistä. Useampi paikallinen notaari ja vaalilautakunnan jäsen pääsi asiassa haastateltavaksi. Vaalilautakunnat aloittavat työnsä sunnuntaina kello 5. Vaalihuoneistot avataan aamulla kello 6 ja äänestys päättyy kello 19, jolloin myös tuloslaskenta alkaa. Äänioikeutettuja vaaleissa on 8220 000.

Lisäksi 28000 ulkounkarilaista voi äänestää. Tätä varten ulkomailla asuvilla on ollut mahdollisuus äänestää ennakkoon, jolloin äänestysliput on lähetetty suljetussa kuoressa kirjeitse kansalliselle (keskus)vaalilautakunnalle, Nemzeti Választási Iroda, jossa kuoret avataan ääntenlaskennan alkaessa. Lisäksi vaalipäivänä on ollut mahdollisuus äänestää kaikkiaan 97:ssä Unkarin ulkomasanedustustossa, lähetystössä tai konsulaatissa. Uutisten mukaan esimerkiksi Yhdysvalloissa kaikkiaan 1413 rekisteröitynyttä äänestäjää voi käydä äänestämässä Washingtoinin suurlähetystön lisäksi sekä Los Angelesin että New Yorkin konsulaateissa. Eniten rekisteröityneitä äänestäjiä on kuitenklin Lontoossa ja Münchenissä.