MTV:n uutiset ”jalkautuivat” viikoksi

M1:n uutislähetysten seuraajille ja uutisankkureille viikko 34 oli poikkeuksellinen: Päivittäinen pääuutislähetys lähetettiin varsinaisen uutisstudion ulkopuolelta ja pääkaupungin ulkopuolelta, so. muualta maasta. Samalla uutisten pääaiheeksi poimittiin jokin alueeseen liittyvä, mutta kansallisesti merkittävä uutinen. Tavoitteena oli lisätä uutisiin paikallisuutta, olihan uutisankkurin taustalla steriilin studion tilalla jokin alueen näkymä tai muu kohde, joka kytkeytyi päivän keskeiseen uutiseen.

Maanantain lähetys tuli Csongrádin läänin maaseudulta; tiistain lähetys Békéscsaban metallialan yrityksestä, sillä pääteemana oli Unkarin autoteollisuus. Keskiviikon (kansallis-päivä, 20.8.) lähetys parlamenttitalosta ja torstain lähetys eräästä Budapestiin rakenteilla olevasta sairaalasta. Perjantain pääuutiset lähetettiin Siófokin uudesta kylpylästä, pääteemana turismin asema kansantaloudessa. Lauantaina teemana oli Szombathelyn Savaria-festivaali ja yleensä suurten yleisötapahtumien järjestäminen ja merkitys. Sunnuntaina 24.8. uutisankkuri oli ulkomailla, sillä lähetyspaikkana oli Transilvanian eli Erdélyn Kolozsvár, jossa olivat meneillään Kolozsvárin unkarilaiset päivät, Kolozsvári magyar napok, uutisteemana puolestaan ulkounkarilaiset ja kaksoiskansalaisuus.