WINEBRIDGE goes Hungary!

Ravintola WINEBRIDGE Hallituskatu 14, Tampere (puh. 010 339 5799) tiedottaa:
Elokuun lopun iloinen teemamme on Unkari

Meille saapuu Budapestista nuori, jo melkoista mainetta niittänyt keittiömestari Ádám Ványik. Hänen kanssaan asiakkaitamme viihdyttävät ja unkarilaisiin viineihin ja palinka juomiin opastavat sommelier Attila Petzold sekä Tampere Wine Fest tapahtumassakin mukana ollut monitoimimies György Szabó.

Kolmena päivänä runsaasti ohjelmaa, jossa tutustumme unkarilaisiin makuihin.

Torstai 30.8. kello 1800-2000
Palinka Master Class – Sommelier Attila Petzold opastaa ja maistattaa laajan setin palinka-tuotteiden parhaimmistoa. Läsnäolijat saavat rautaisannoksen tietoa siitä miten Unkarin kansallisjuoma valmistetaan ja missä yhteydessä sitä nautitaan. Kaikille annetaan tilaisuudessa myös diplomi suoritetusta kurssista. 30 paikkaa.
Hinta 20 € per henkilö. Paikat maksetaan ja varataan etukäteen Winebridge ravintolasta.

Perjantai 31.8. kello 1800-1900
Unkarilaisten viinien Master Class – Sommelier Attila Petzold opastaa ja maistattaa laajan setin Unkarin pientilojen tuotteita. Läsnäolijat saavat rautaisannoksen tietoa Unkarilaisista viineistä. Kaikille annetaan tilaisuudessa myös diplomi suoritetusta kurssista. 30 paikkaa.
Hinta 20 € per henkilö. Paikat maksetaan ja varataan etukäteen Winebridge ravintolasta.

Perjantai 31.8. kello 1900-2200
Unkarilainen viinipäivällinen (max 40 osallistujaa) Keittiömestari Ádám Ványikin ja Winebridge-tiimin loihtima maukas menu :

Perinteinen alkumalja
Roast à la Brassó
Gulyás soup
Veal stew
Floating Island yllätys

Kullekin ruokalajille valittu eri viini!
Illallispaketin hinta 80 € per henkilö.

Lauantai 1.9. kello 1000-1300
Hungarian Cooking Class – erinomainen tilaisuus opetella keittiömestari Ádám Ványikin johdolla valmistamaan maukas Goulash tai vaikkapa Nakedly-nuudelit.
Hinta 30 € per henkilö. Paikat maksetaan ja varataan etukäteen Winebridge ravintolasta. Paikka 14 osallistujalle.

Lauantai 1.9. kello 1900-2200
Unkarilainen viinipäivällinen (max 40 osallistujaa) Keittiömestari Ádám Ványikin ja Winebridge-tiimin loihtima maukas menu :

Perinteinen alkumalja
Hortobágy style pancake
Gulyás soup
Catfish stew
Somló dumplings

Kullekin ruokalajille valittu eri viini!
Illallispaketin hinta 80 € per henkilö.