Unkarin kirjallisuuden lukupiiri

Unkarin kirjallisuuden lukupiiri kokoontuu 10.3., 14.4. ja 19.5. klo 15:30 lähtien Kulttuuritalo Laikun Lauri Viita -neuvottelutilassa.

Haluatko lukea suomeksi käännettyä unkarilaista kirjallisuutta ja keskustella siitä muiden kanssa? Lukupiirissä keskustellaan teoksen taustasta, lukukokemuksen herättämistä ajatuksista ja tuntemuksista. Osallistumiseen ei tarvita unkarin kielen taitoa eikä syvempää tietoa Unkarin kirjallisuudesta. Olet tervetullut, vaikka et olisi ehtinyt aiheena olevaa teosta lukeakaan! — Ensimmäisellä kerralla 10. 3. aiheena olivat István Örkényn Minuuttinovellit. 14.4. vuorossa on Krisztina Tóthin novellikokoelma Viivakoodi, joka ilmestyi suomeksi 2009 Juhani Huotarin käännöksenä.  Unkarinkielinen alkuteos ”Vonalkód” ilmestyi 2006.

Lukupiirin vetäjänä toimii unkarin kielen ja kirjallisuuden opettaja sekä kirjallisuusterapiaohjaaja Viktória Tóth.

Ryhmä on avoin ja osallistujille maksuton. Kahvitarjoilu.
Tervetuloa mukaan!
Järjestäjä: Tampereen Suomi–Unkari Seura