Teatteriretki Hämeenlinnaan

Tampereen ja Lempäälän Suomi-Unkari Seurat järjestävät yhdessä teatteriretken Hämeenlinnaan katsomaan operettia Kreivitär Mariza perjantaina 6.3.2020 klo 19.00. Olemme varanneet 20 lippua, yhden lipun hinta on ryhmäalennuksella 37,50 euroa. Lisäkustannuksia tulee bussimatkoista, mutta hintaa emme vielä tiedä.

Toivomme matkasta kiinnostuneiden ottavan yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään su 16.2. sähköpostitse osoitteella marjut.huhtinen@gmail.com, sillä varatut liput on vahvistettava 18.2. mennessä. Kun tiedämme, ketkä ovat lähdössä, kerromme toki ajoissa bussin lähtö- ja paluuajat sekä mitä kautta bussimme ajaa.Kertokaa tapahtumasta myös tuttavillenne!
Odotamme jo innolla päästä nauttimaan operetin loistokkuudesta!

Lempäälän ja Tampereen Suomi-Unkari Seura