Vuosikokousta koskeva tiedote

Hyvä Tampereen Suomi-Unkari Seuran jäsen

Pandemia ei valitettavasti loppunut viime vuoteen, vaan koronan takia myös vuoden 2021 tilaisuudet ja tapahtumat odottavat vielä tuloaan.

Nyt kevätkaudella emme varsinaisia yleisötapahtumia ole voineet järjestää, mutta sääntömääräinen vuosikokouksemme on tarkoitus toteuttaa ns. hybridikokouksena keskiviikkona 31. maaliskuuta 2021 klo 16. Kulttuuritalo Laikkuun voi kokoontua vain muutama henkilö, mutta jäsenet pääsevät mukaan etänä Zoom-sovelluksen kautta. Siksi pyydämmekin sinua ilmoittautumaan sähköpostilla sihteerillemme Helka Lumiaiselle <helkalumiainen@gmail.com> 25.3. mennessä. Ennen kokousta opastamme ilmoittautuneita Zoomin käytössä. Kokouspäivänä saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit liittyä kokoukseen. Vuosikokousaineisto tulee yhdistyksemme Facebook- ja www-sivulle muutamia päiviä ennen kokousta. Tervetuloa rohkeasti mukaan.

Toivomme, että kesän jälkeen toiminta voi jatkua normaalimmin. Lokakuun kolmanneksi lauantaiksi (16.10.) on suunnitteilla perinteinen Sugrifest ja seuraavana päivänä eli 17. lokakuuta tarkoituksenamme on juhlia 70-vuotista Tampereen Suomi-Unkari Seuraa. Valmistelut siihen ovat jo käynnissä, mutta tietoa siitä tulee sitten lähempänä juhlapäivää. Suunnitteilla on mm. videoesityksiä, joita voi katsoa Facebook- ja www-sivuiltamme.

Haluamme myös kerätä tietoa ja valokuvia yhdistyksemme toiminnasta eri vuosikymmenten aikana. Jos sinulla on muistoja ja valokuvia, joita haluat jakaa kanssamme, ota yhteyttä Tenho Takaloon <tor.takalo@gmail.com>, puh. 040 7323728.

Pidetään mieli korkealla ja korona kaukana! Hyvää ja tervettä kevätkautta!

Tampereen Suomi-Unkari Seuran hallitus