Formulakisat (F 1) alkavat Unkarissa 27.7.

Budapestin koillispuolella Gödöllőn lähellä sijaitseva Mogyoród on tunnettu vuonna 1986 valmistuneesta formularadastaan ja MM-osakipailuistaan. Tämän vuoden kilpailuihin on vamistauduttu pitkään. Turva-auton ja lääkäriambulanssin ajamat kierrokset 26.7. olivat eräänlainen päätepiste F 1 -ajojen valmistelulle. Varikko-alueella tallit autoineen ja henkilökuntineen sekä tietysti kuljettajat ovat valmiina aika-ajojen alkamiseen.

Unkarin Forma 1-es -kisoihin (magyar nagydíj) odotetaan 200000 katsojaa, josta 4/5 ulkomailta. Kisojen arviodaan tuovan Unkariin noin 13 miljardia forinttia (brutto) eli 46 miljoonaa euroa. Kisoja ja liikenteen sujuvuutta valvomaan on saapunut poliiseja myös naapurimaista, Itävallasta, Puolasta ja Romaniasta.  Valmistelutyöhön on kuulunut myös 2020 vamistuvan pääkaupunkia ympäröivän moottoritien eteläosan käyttöönotto kisojen aattona helpottamaan kisoihin saapuvia autoilijoita.