10 poliisipäälikköä vaihtui

Uutisten mukaan kymmenenessä kaupungissa poliisipäälikkö saa luopua päälliköntehtävistään 15.9. sisäministeriön päätäksellä.  M1:n uutisissa kerrottiin 14.9. näiden kaupunkien nimet. Siirtojen perusteluiksi todettiin tarkastukset, joissa oli selvitertty paikallisten poliisilaitosten valmiudet selviytyä tehtävistään ja poliisijohdon johtamistaidot. Arviointi tapahtui sisäministeriön aloitteesta ja poliisiylijohdon, ORFK, országos rendőrfőkapitányság, toimesta. Aiemmat poliisipäälliköt siirretaan muihin tehtäviin tai disponibiliteettiin, rendelkezési állomány, odottamaan uusia työtehtäviä. Paikallisten poliisilaitosten vt. johtajiksi siirtyvät tässä vaiheesa apulaispoliisipääliköt. Muutos koskee seuraavia kaupunkeja: Balásszagyarmát, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Fonyód, Füzesabony, Siklós, Szigetszrntmiklós ja Szombathely.