Osta liput Kálmánin Kreivitär Marizaan 5.11. klo 19:00

Yksi maailman suosituimmista opereteista jälleen Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä, ensi-ilta on 31.10.2012. Tule mukaan, olemme varanneet lippuja maanantaina 5.11. kello 19:00 alkavaan näytökseen!

Lokakuun lopussa suurella näyttämöllä ensi-iltansa saa unohtumaton Kreivitär Mariza. Operettitaivaan klassikkoa tähdittää tenori Pentti Hietanen. Marizan roolissa hehkuu TTT:n Kristiina Hakovirta. Ohjaaja Markku Nenonen luottaa operettimusiikin voimaan ja vahvaan rakkaustarinaan; lankeaahan rikas ja naimaton Mariza köyhtyneen Kreivi Tassilon (Pentti Hietanen) pauloihin. Kun kuvioihin ilmestyy vielä komistuksen sisko, jota Mariza luulee tietenkin miehen rakastajattareksi, lemmenlaulut saavat tulisen sivumaun.

Emmerich Kálmánin Kreivitär Mariza on yksi maailman rakastetuimmista opereteista. Kálmánin tapaan operettia vievät eteenpäin melodinen, taidokas musiikki sekä huumori ja tunteet. Tarinassa on juonittelua, väärinkäsityksiä ja romantiikkaa, mutta lopulta rakastavaiset saavat kuin saavatkin toisensa!

Yhdistyksellämme on 25 lippua 5. marraskuuta klo 19:00 alkavaan näytökseen riveillä 4, 10 ja 12. Normaalilipun hinta on 41 euroa ja eläkeläislipun 39, lapset ja opiskelijat 36 euroa. Varaa lippusi viimeistään 4.10. lähettämällä sähköpostiviesti Marjutille osoitteeseen marjut.huhtinen(at)gmail.com tai Tenholle osoitteeseen tor.takalo(at)gmail.com. Voit myös lähettää tekstiviestin Marjutille puh. 040 5485116.

Kerro viestissäsi nimesi ja montako normaalihintaista, eläkeläis- tai opiskelijalippua haluat. Saat sähköpostina tai puhelimessa ohjeet lipun maksamiseksi. Liput myydään varausjärjestyksessä. Liput jaetaan Tampereen Työväen Teatterin ala-aulassa esityspäivänä klo 18:30 alkaen.