Unkarin television ja radion ”kuuma linja” tuotti 92 milj.

Joulunalusviikkoina kerrottiin laajasti monista hyväntekeväisyysjärjestöistä tai -organisaatioista sekä näiden järjestämistä joulukeräyksistä vähäosaisten hyväksi. M1n uutisissa 6.1. 2013 kerrottiin  yhden keräyksen tuloksista.

Unkarin valtion radio ja televisio eli tarkemmin määritellen M1, Duna ja Duna World, MR1-Kossuth Rádió ja MR-2 Petőfi Rádió järjesti oman keräystempauksensa tunnuksella ”Jónak lenni jó” eli ”On hyvä tulla hyväksi” kolmantena adventtisunnuntaina eli 23. joulukuuta. Keräyksen aikana Unkarin közmédian ”kuuma linja” sai yli 40000 puhelua kaikkiaan 29 maasta. Mukana oli suurlahjoittajia, kuten öljy-yhtiö MOL Magyarország, joka lahjoitti 20 milj. forinttia ja Zwack, joka lahjoitti 2 milj. forinttia; eräs yksityishenkilö puolestaan lahjoitti 5 milj. forinttia. Koko keräyksen tuotto oli yhteensä yli 90 milj. forinttia, josta ”tempauspäivän” osuus 72 miljoonaa. MTV kohdensi apunsa transsilvanialaisen Dévan kaupungin mukaan nimensä saanelle P. Fransiskuksen säätiölle, Dévai Szent Ferenc Alapítvány. Säätiön perustaja on vuonna 1959 Kolozsvárissa syntynyt Csaba Böjte, joka 1982 tuli P. Fransiskuksen sääntökunnan jäsen eli hän on fransiskaanimunkki. Böjte kertoi, että avustuksella voidaan mahd. perustaa instituutti, joka tarjoaa kodittomille nuorille ammattikoulutusta. – Uutisen lopussa näytettiin vielä säätiön lahjoitustilin numero ja kerrottiin, että tilille saattoi siirtää rahaa tammikuun loppuun asti.