TILAA TAMPERE-SARJAKUVAKIRJA

 Joululahjavinkki
Fogadott fiúk és munkáslányok
: Kilenc képregény Tampereből,
Tampereen historiasta kertova sarjakuva-albumi on  ilmestynyt. Ilahduta jouluna suomalaista tai unkarilaista ystävääsi Tampere-aiheisella sarjakuvalla. Albumi on unkarinkielinen versio Pauli Kallion ja Tiitu Takalon julkaisusta ”Ottopoikia ja työläistyttöjä: Yhdeksän tarinaa Tampereelta”.

Albumin hinta on 15 euroa, Tampereen Suomi-Unkari Seuran jäsenille 10 euroa. Myymme albumia yhdistyksemme tilaisuuksissa sekä viikolla 50 eli 9. – 12. joulukuuta (ma-ke) kello 10 – 12 seuran toimistossa Kansainvälisessä toimintakeskuksessa, katuosoite Suvantokatu 13 II krs.

Jos ostat vähintään kaksi albumia, voimme halutessasi myös postittaa sen sekä tilillepanokortin Sinulle ja maksamme postimaksun. Samaan kuoreen mahtuu kolme albumia ja se kannetaan kotiin. Vastaavasti 4–6 albumia toimitetaan kahdessa kuoressa. Voit tilata albumin sähköpostin välityksellä lähettämällä tilauksesi osoitteeseen tor.takalo(at)gmail.com tai irmeli.kniivila(at)elisanet.fi.

Albumin tekijät ovat Pauli Kallio (teksti) ja Tiitu Takalo (kuva).
Suomenkielinen sarjakuva-albumi tehtiin yhteistyössä  Museokeskus Vapriikin asiantuntijoiden kanssa Tampereen alueen perusnäyttelyä varten. Museokeskus Vapriikki ja Tampereen Suomi-Unkari Seura ovat toteuttaneet albumin unkarinkielisen version Tampereen ja Miskolcin ystävyyskaupunkisuhteen juhlavuonna.

Pauli Kallio | Tiitu Takalo: Fogadott fiúk és munkáslányok; Kilenc képregény Tampereből | Ottopoikia ja työläistyttöjä: Yhdeksän tarinaa Tampereelta.