Taiteiden yö 20.8.2015 klo 17–19.30 (Helsinki)

Taiteiden yö 20.8.2015 Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskuksessa Kaisaniemenkatu 10 klo 17–19.30. – Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tänä vuonna Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskuksen Taiteiden yössä on jälleen mukana taiteilijoita usealta eri taiteen alalta, niin Suomessa asuvia unkarilaisia kuin Unkariin läheisissä kulttuurisuhteissa olevia suomalaisia. Kaisaniemenkadulla voi mm. tutustua moniaistisiin installaatioihin, nähdä performanssin sekä kuulla erilaisia musiikki-esityksiä opereteista verbunkosiin ja kansanmu siikista jazziin…

Yössä esiintyvät: Bernadett BOGÁNYI (huilu), Irénke ja István GÁLFI (kansantanssi), Virva GARAM (piano), Helmi HORTTANA (viulu), Ágnes KASZÁS ja Dávid KOZMA (performanssi), Hilda KOZÁRI (kuvataiteilija), Mervi MYLLYOJA (viulu), Asko PADINKI (fagotti), Elisa RUSI-MATERO (viulu), László SÜLE (piano), Csilla SZILVAY (sello), Zoltán TAKÁCS (viulu), Matleena VEHMAA (alttoviulu)