Haluaisitko opetella unkarilaisia kansantansseja?

Tunnetut kansantanssin opettajat Béla Gazdag (Hollola) ja Jouni Prittinen (Tampere) opettavat huhti-toukokuussa Tampereella unkarilaisia kansantansseja. Harjoituspaikkana ovat Tampereen konservatorion tanssisalit ja ryhmä kokoontuu lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-13.15.

Osallistujajoukko voi olla heterogeeninen, eikä osallistumista estä, vaikka joka kerralla ei pääsisikään mukaan. Kurssi etenee siten, että Béla opettaa aina lauantaisin ja Jouni kertaan samat asiat seuraavan viikon sunnuntaina. Kurssilla aloitetaan alkeista eli helpohkoista asioista ja vähitellen edetään haastavampiin ”kuvioihin”.

Näin se homma lähtee käyntiin. Laittakaa kalenteriinne kevätkauden päivät ylös ja tulkaa mukaan!

  • Lauantai 28.4. klo 11 Béla Gazdag
  • sunnuntai 6.5. Klo 11 Jouni Prittinen
  • lauantai 12.5. Klo 11 Béla Gazdag
  • sunnuntai 20.5. Klo 11 Jouni Prittinen
  • lauantai 26.5. klo 11 Béla Gazdag

Opiskelu jatkuu syksyllä. Hinta/osallistuja on 5 euroa/kerta.
Lisätietoja: Jouni Prittinen <jprittinen@hotmail.com>