Saunaretki Ylöjärven Lempiänniemeen 28.8.

SAUNARETKI LOUHENNOKAN HUVILALLE YLÖJÄRVEN LEMPIÄNNIEMEEN LAUANTAINA 28. ELOKUUTA

Tänäkin vuonna ovat monet tapahtumamme jääneet pitämättä koronaviruksen takia. Ennen kesän päättymistä pääsemme kuitenkin perinteiselle saunaretkellemme lauantaina 28. elokuuta klo 14 alkaen. Retkemme kohde on kuten monena vuotena aikaisemminkin Louhennokan huvila Ylöjärven Lempiänniemen kainalossa.

Ohjelmassa ainakin bogrács-padassa valmistetun unkarilaisen kalakeiton nauttimista, kahvia, jutustelua ja tietysti saunomista ja uintia. Niin, ja paljukin on käytössämme!

Näin löydät perille: Ylöjärveltä Vanhaa Kuruntietä (tie 330) noin 6 km, sitten oikealle kohti Lempiänniemen telakkaa n. 5 kilometriä, siitä käännytään oikealle Lempiänniemen Telakantielle. Laiturialueelta käännytään oikealle etelään järven rantaa noudattelevalle Talvialantielle, jota ajetaan n. 300 metriä. Uuden talon kohdalla käännytään jälleen oikealle ja jatketaan noin 150 metriä eteenpäin Louhennokkaan, jossa on usealle autolle sopiva parkkipaikka. Jos tarvitset tai tarjoat kimppakyytiä, ota yhteyttä hallituksen jäseniin.

Lämpimästi tervetuloa!