Virtuaalinen tutustuminen Egerin kaupunkiin 12.5. klo 18

Kiinnostaako Sinua tutustuminen Egeriin? Miskolcilainen Sarolta-ystävämme on lupautunut toimimaan virtuaalisen kierroksen oppaana. Seuraa tätä www-sivua tai facebook-sivuamme, niin saat molemmissa Zoom-linkin, jolla pääset keskiviikkona 12.5. mukaan kierrokselle.

Monet Unkarin ystävät ovat käyneetkin Koillis-Unkarin Bükk-vuoriston lounaiskolkassa sijaitsevassa Egerissä, toisille se on taas tuttu esim. Géza Gárdonyin Egerin tähdet -romaanista tai Egri bikavér -punaviinistä. Eger linnoituksineen on historiallinen kaupunki, mutta se on myös ripeästi kehittyvä Hevesin läänin pääkaupunki, korkeakoulukaupunki ja paljon muuta. Roomalais-katolinen basilika on kuuluisa arkkitehtuuristaan, freskoistaan ja uruistaan, Szépasszonyvölgy (suom. Kauniin rouvan laakso) taas viinikellareistaan ja viininmaistajaisistaan. Tähän kaikkeen pääset tutustumaan virtuaalisella kierroksella.

Sarolta Kupcsik is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Topic: Egerin kierros Time: May 12, 2021 06:00 PM Helsinki
Join Zoom Meeting https://us05web.zoom.us/j/87931517084?pwd=THlQOVpWN3hXM0gxekt2a3RDalczUT09
Meeting ID: 879 3151 7084 Passcode: q4TQ6g