Tapahtumiamme joulukuussa 2021

3.12. (klo 12-16) Leipomistapahtuma Kalevan kirkon keittiöllä yhdessä Kalevan kirkon Unkari-ystävyyspiirin kanssa. Leivomme unkarilaisia pikkuleipiä ja joitain suolaisia leivonnaisia myyjäisiimme

4.12. (klo 11-13) Myyjäiset Kalevan kirkon seurakuntasalin ala-aulassa. Leivonnaisten ohella myynnissä gulassikeittoa joko paikan päällä syötäväksi tai kotiin vietäväksi; lisäksi unkarilaisia mausteita ja suklaata sekä perinteiset arpajaiset. Kalevan kirkon Unkari-piiri järjestää kakkuarpajaiset ja myy kahvia ja teetä. Unkarinkielistä kirjallisuutta ja pikkutavaraa on tarjolla myyntipöydillä halpaan hintaan.

10.12. (klo 17-21) Pikkujoulu Kulttuuritalo Laikun luentosalissa. Tarjolla joulupuuroa, glögiä, piparkakkuja. Laulamme joululauluja ja vietämme yhdessä miellyttävän tuokion ’etelän kaamoksen’ keskellä. Voit tuoda – mikäli haluat – pientä naposteltavaa joulupöytäämme. Joulupukin vierailun varalta tuo pieni lahja (. 5 euroa) mukanasi!