Tapahtumiamme joulukuussa 2023

Leivontatapahtuma
Unkarilaisia leivonnaisia joulumyyjäisiin valmistetaan  perjantaina 1.12. klo 14 alkaen, paikkana on Kalevan kirkon seurakuntatilojen keittiö. Leivontapäivä järjestetään yhdessä Kalevan Unkari-piirin kanssa. Ilmoittautuminen Helka Lumiaiselle 25.11. mennessä.

Joulumyyjäiset
Perinteiset joulumyyjäiset ovat lauantaina 2.12. klo 11-13 Kalevan kirkon ala-aulassa. Joulumyyjäiset järjestetään yhdessä Kalevan Unkari-piirin kanssa. Myyjäisissä on ostettavissa mm. unkarilaisia mausteita, leivonnaisia, hilloja, makeisia, käsitöitä, ym. Lisäksi unkarilaista gulassikeittoa voi syödä paikan päällä tai ostaa kotiin vietäväksi. Kalevan Unkari-piirillä on kahvio ja he järjestävät perinteiset kakkuarpajaiset.

Pikkujoulujuhla
Pikkujoulu on perjantaina 15.12. klo 17 alkaen Kulttuuritalo Laikun luentosalissa. Tuttuun tapaan tarjolla joulupuuroa, glögiä ja pipareita. Pikkujoulujuhla tarjoaa joulutunnelmaa, iloista mieltä ja mahdollisesti myös joulupukki on tavattavissa. Toivotaan, että jokainen tuo pienen lahjan (n. 5 euroa) pukinpussiin!