Talousfoorumi — Katse Unkariin 15.3. valtuustosalissa

Aika:      perjantai 15.3.2013 klo 12.30 –15.30
Paikka: Tampereen kaupungin valtuustosali, Aleksis Kiven katu 14-16

Unkarin Suomen suurlähetystö järjestää Unkarin kansallispäivänä 15.3.2013 Tampereella talousseminaarin, jossa esiintyvät Unkarin Suomen suurlähetystön ja Miskolcin kaupungin edustajat. Seminaarissa kuullaan myös yrityksen edustajan kokemuksia Unkarin markkinoista. Ilmoittautumiset tilaisuuteen 8.3.2012 mennessä.

Talousseminaarissa tuodaan Unkaria tutummaksi ja saadaan tietoa yritysten menestymisen mahdollisuuksista Unkarin markkina-alueella. Seminaari on suunnattu yrityksille ja muille tahoille, joita kiinnostaa Unkarin talousalue ja yritysyhteistyö.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Unkarin suurlähetystön kanssa Pirkanmaan ELY-keskus, Tampereen kaupunki ja Tampereen kauppakamari.

Tilaisuus on maksuton ja sen ohjelman voit avata oheisesta linkistä.