SUS-TAMPERE: Saunaretki 22.8.

Monet seuramme tapahtumat ovat kevään ja kesän aikana peruuntuneet koronaviruksen takia. Ennen kesän päättymistä pääsemme kuitenkin perinteiselle saunaretkellemme lauantaina 22. elokuuta klo 14 alkaen.

Retkemme kohde on kuten monena vuotena aikaisemminkin Louhennokan huvila Ylöjärven Lempiäniemen kainalossa. Ohjelmassa ainakin unkarilaisen kalakeiton nauttimista, kahvia, jutustelua ja tietysti saunomista ja uintia. Niin, ja paljukin on käytössämme!

Näin löydät perille: Ylöjärveltä Vanhaa Kuruntietä (tie 330) noin 6 km, sitten oikealle kohti Lempiäniemen telakkaa n. 5 kilometriä, siitä käännytään oikealle Lempiäniemen Telakantielle. Laiturialueelta käännytään oikealle etelään järven rantaa noudattelevalle Talvialantielle, jota ajetaan n. 300 metriä. Uuden talon kohdalla käännytään jälleen oikealle ja jatketaan noin 150 metriä eteenpäin Louhennokkaan, jossa on usealle autolle sopiva parkkipaikka. Jos tarvitset tai tarjoat kimppakyytiä, ota yhteyttä hallituksen jäseniin.
Lämpimästi tervetuloa!