Miskolcilainen kuorovierailu 8.–12. kesäkuuta

Miskolcin evankelisen seurakunnan [Miskolci Belvárosi Evangelikus Gyülekezet] kuoro saapuu Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan kamarikuoron vieraaksi. Lähes 30 miskolcilaisen delegaatio vierailee Tampereella 8. – 12. kesäkuuta. Kuoron mukana matkustaa myös unkarilaisen seurakunnan kirkkoherra, rovasti Frigyes Sándor sekä puolisonsa, rva Sándor eli Gyöngyi Povazsanyecz,  joka toimii pastorina samassa seurakunnassa. Rovasti Sándor on vieraillut Tampereella aikaisemminkin Tuomiokirkkoseurakunnan vieraana.

Ohjelmaan kuuluu yhteinen kuoroharjoitus Cantionale-kuoron (Tampereen Tuomiokirkon kamarikuoro) kanssa sekä yhteinen konsertti torstaina 9. kesäkuuta Tampereen Tuomiokirkossa. Perjantai on vierailevan kuoron ”vapaapäivä” ja silloin kuoro matkustaa Sastamalan keskustaajamaan, Vammalaan, jossa kuorolla on myös konsertti. Lauantaina tutustutaan suomalaiseen luontoon ja saunotaan. Sunnuntaina 12.6. vieraileva kuoro osallistuu Mänttä-Vilppulassa Tampereen kirkkomusiikkipiirin 40-vuotisjuhlaan, jossa kuorolla on oma 15 minuutin ohjelmaosuus. Sunnuntai-iltana kuoto lentää takaisin Unkariin.