Tokajin maisemia. Kuva Irene Wichmann
Tule maistelemaan unkarilaisia viinejä ja kuulemaan, miten makkaraa tehdään!
Helsingin Suomi-Unkari Seuran jäsenilta
Tiistaina 31.10. klo 18.00 Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskuksen tiloissa Kaisaniemenkatu 10, Helsinki.
- Unkarin viinien asiantuntija Juhani Huotari maistattaa ja esittelee laadukkaita unkarilaisia viinejä Alkon valikoimasta.
- Unkarilaisen kulttuurin ja ruoan ystävä Aira Björkman kertoo kuvin possun matkasta karsinasta lautaselle.
- Maistelemme herkullista unkarilaista makkaraa (Feri’s sausages).
Osallistumismaksu vain 5 euroa!
Ilmoittaudu ja varaa paikkasi pian varmistaaksesi, että mahdut mukaan! Ilmoittautumiset 25.10. mennessä sähköpostitse: sanna.manner@kotikone.fi
Tervetuloa!